• printer layar otomatis
    printer layar otomatis
    DIAJAR DEUI
  • mesin percetakan botol
    mesin percetakan botol
    DIAJAR DEUI
  • mesin sablon botol
    mesin sablon botol
    DIAJAR DEUI
  • mesin percetakan botol kosmetik
    mesin percetakan botol kosmetik
    DIAJAR DEUI
  • printer botol kaca
    printer botol kaca
    DIAJAR DEUI
  • mesin stamping panas
    mesin stamping panas
    DIAJAR DEUI
  • INDUSTRI
    INDUSTRI
    Mesin Percetakan Pembungkus sareng Wadahna
  • 100-200
    100-200
    Pausahaan 100-200 pagawé
  • 1997
    1997
    Diadegkeun 1997
  • 18000+
    18000+
    18000+ aréa pabrik, ningkatkeun produksi masal.
Ngeunaan APM PRINT

Urang nyieun mesin percetakan pikeun

Apm Print mangrupikeun salah sahiji produsén mesin percetakan layar panglegana sareng panyadia alat percetakan. Pasar utama kami aya di Éropa sareng AS kalayan jaringan distributor anu kuat. Urang tulus miharep anjeun bisa gabung kami sarta ngarasakeun kualitas alus teuing kami, inovasi kontinyu sarta layanan pangalusna.

  • 5
    5
  • 6
    6
  • 7
    7
  • 8
    8
  • 9
    9
  • 10
    10
  • 11
    11
  • 12
    12
  • 1
    1
  • 2
    2
  • 3
    3
  • 4
    4
  • 5
    5
  • 6
    6
  • 7
    7
  • 8
    8
  • 9
    9
  • 10
    10
  • 11
    11
  • 12
    12
  • 13
    13
  • 14
    14
  • 15
    15
  • 16
    16
  • 17
    17

PERCETAKAN BOTOL KACA

  • Percetakan botol kaca
    Percetakan botol kaca

BOTOL KOSMETIK, PERCETAKAN CAPS

  • 1
    1

Urang Hadir Pameran

SERTIFIKAT KAMI

  • 3
    3

Bérita paling énggal

Pasar utama kami aya di Éropa sareng AS kalayan jaringan distributor anu kuat. Urang tulus miharep anjeun bisa gabung kami sarta ngarasakeun kualitas alus teuing kami, inovasi kontinyu sarta service.For pangalusna informasi industri dina mesin stamping panas tur mesin pencét layar, mangga ngahubungan Apm Printing.

KANTUNKEUN PESEN

Kalayan langkung ti 25 taun pangalaman sareng kerja keras di R&D jeung manufaktur, kami pinuh sanggup supplying mesin pencét layar pikeun sagala jinis bungkusan, kayaning botol kaca, caps anggur, botol cai, cangkir, botol mascara, lipsticks, kendi, kasus kakuatan, botol sampo, pails, etc.Contact Apm Print.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese